Solmia Yrityspalvelut Oy

Solmia on buukkauspalveluita tarjoava oululainen myyntiyritys, joka sai alkunsa intohimosta lajiin. Jos kaipaat potkua B2B-myyntiin, me autamme tuloksellisesti.

Laadukasta puhelinpalvelua yrityksille

Solmiassa vallitseva tahtotila toteuttaa laadukasta puhelinpalvelua ajaa jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Yrittäjänä toimii Tiina Hurme, jonka kanssa yhteistyössä toimii osaava ja kokenut soittotiimi. Koko tiimi työskentelee etätoimistoilla, mikä on osa puheluiden laatutakuuta. Taustahälyä Solmian puheluissa ei kuulu, koska työtä ei toteuteta suurissa call centereissä. Soitamme ihmiseltä ihmiselle, ja myös persoona saa sopivalla tavalla kuulua puhelusta.

Buukkauksia vailla? Haluatko liidejä?

Olipa tavoitteesi sitten uudet liidit tai vanhojen asiakkuuksien herättely, meidän tehtävämme on saada yrityksesi onnistumaan. Hyvä apu perustuu paitsi timanttiseen ammattitaitoon, mutta myös oikeisiin työvälineisiin. Soittojärjestelmänä meillä on LeadDesk, joka mahdollistaa tehokkaan puhelintyöskentelyn lisäksi myös esimerkiksi sähköpostimarkkinoinnin yhdistämisen puhelinkampanjan osaksi. Solmian toimintaperiaate onkin olla kokonaisvaltainen kumppani ja luonteva osa asiakkaan myyntiprosessia. Jätä buukkaus tai liidien hankinta rohkeasti meille!

“Olipa tavoitteesi sitten uudet liidit tai vanhojen asiakkuuksien herättely, meidän tehtävämme on saada yrityksesi onnistumaan.”

Valitse Solmia kumppaniksesi…

  • … koska etätoimistoissa ei taustahälyä kuulu
  • … koska soittotiimillämme on kokemusta ja persoonaa
  • … koska voimme yhdistää puhelintyöskentelyn sähköpostimarkkinointiin
  • … koska olemme kokonaisvaltainen kumppani asiakkaan myyntiprosessissa.

Yhtenäinen ja ammattitaitoinen tiimimme

Tiina Väisänen
Toimitusjohtaja

Tiina on lämminhenkinen asiakaspalvelija ja kannustava esimies. Tavoitteena on, että hymy näkyisi kaikkien kasvoilla ja kuuluisi äänestä. Vahva motivaatio laadukkaaseen palveluun innostaa Tiinaa toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tärkeä tehtävä onkin tuntea asiakkaiden lisäksi hyvin myös soittotiimi, jotta sopivin pari voidaan yhdistää. Tiinan vahvuuksiin kuuluu myös sanavalmius ja positiivinen ote esiintymisessä. Koulutusta kaupalliselle alalle Tiina on hakenut niin ammattikorkeasta kuin kauppakorkeastakin. Tiedotusopin perusopinnot yliopistolla täydentävät osaamista. Viimeisimpänä Tiina suoritti Yritysjohtamisen erityisammattitutkinnon.

Ritva Korpela

Kokenut myyjä, lämminhenkinen lähestyjä ja väsymätön työjuhta, niistä ominaisuuksista on rakennettu Ritva. Ritvalla riittää uskottavuutta soittaa suuryrityksen johdolle, sekä oikeaa asennetta keskustella pienyrittäjän arjesta. Vakuutus- ja kiinteistöalallakin kokemusta kartuttanut Ritva tähtää aina parhaaseen tulokseen, ja motivoituu pitkäkestoisista soittokampanjoista, joiden myötä oma asiantuntemus kasvaa. Kyllästyminen ei kuulu Ritvan sanavarastoon, vaan työn tutuksi tuleminen saa Ritvan sitoutumaan entistä vahvemmin asiantuntijuutta vaativiin soittoihin.

Riikka Ronko

On ihmisiä, joille puhelimessa puhumien on osa omaa persoonaa. Riikka puhuu kiireettömästi puhelimessa mielellään myös työn ulkopuolella. Helposti lähestyttävä Riikka on naurultaan hersyvä, ja aito kuuntelija. Sopivan rennolla lähestymisellä saadaan tuloksia ikään kuin vahingossa -vaikkakin aivan tarkoituksella. Auttamisen halu on vahvasti näkyvillä, kun Riikkaa pääsee sivusta seuraamaan. Riikka on omatoiminen aito itsensä, joka sisäistää muutokset nopeasti. Riikka on myös innokas kouluttamaan itseään, koska kaupallinen ala vetää puoleensa.

Timo Peussa

Myynnin maailmassa työskentelevä ammattitaitoinen Timo täydentää tiimiä Solmialla osa-aikaisesti. Hän heittäytyy asiakkaan maailmaan jokaisessa puhelussa rohkeasti, ja osaa elää hengessä mukana. Timo pystyy hyppäämään itsevarmasti asiantuntijasoittoihin monille eri aloille, ja antaa jokaiseen kampanjaan oman erinomaisen näkemyksensä. Timo on luottopakkina tärkeässä roolissa, kun asiakkaiden kampanjoita lähdetään kehittämään.

Elina Viljamaa

Ääninäyttelijänäkin toimiva Elina on puhelimessa rauhallinen mutta hyvin mieleenpainuva läsnäolollaan. Hän on lahjakas niin puhelimessa kuin kirjallisessakin ulosannissaan. Selkeälinjainen toimintatapa johtaa Elinan soitoissa vahvaan tulokseen, eikä Elina hätkähdä, vaikka asiakas ei olisi heti ostohousut jalassa. Elinan soiton jälkeen jää aina hyvä mieli, joten jokainen soitto on laadukasta markkinointia. Elina on hypännyt tiimiinkin aikoinaan vakuuttamalla täydellisesti vain yhden ainoan puhelinkeskustelun perusteella!

Miika Ojanperä

Miika on erittäin monipuolinen ja lempeän reipas. Hän kykenee sujuvasti vaihtamaan kampanjasta toiseen tai vaikka kolmanteen kesken päivän, ja sana pysyy hallussa. Jokaisessa puhelussa Miika muistaa vahvasti tavoitteen sekä asiakkaan yksilöllisyyden, ja se tekee Miikasta buukkauksen mestarin. Myös online-tapaamisten sopimisesta on tullut muuttuneessa maailmassa Miikan erityisvahvuus. Jos haluat sujauttaa jalan asiakkaan ovenrakoon hyvällä hengellä, niin Miika on oikea soittaja.

Marko Koistinaho

Marko on aito, ja saa puhelinkeskustelun tuntumaan samalta kuin kasvokkain kohtaaminen. Tiedäthän sen tunteen, kuin puhuisit tutun kanssa? Pitkän kokemuksensa ansiosta Marko osaa myös vääntää lempeästi rautalankaa, eli puhua asioista aina asiakkaan kielellä siten, että kiinnostus herää. Markon tyylissä on vahvan kokemuksen lisäksi juuri sopivassa suhteessa rokkia ja sporttia, jotta jalan saa ovenrakoon tyylikkäästi.

Jätä meille tarjouspyyntö!