Solmia Yrityspalvelut Oy

Solmia on buukkauspalveluita tarjoava oululainen myyntiyritys, joka sai alkunsa intohimosta lajiin. Jos kaipaat potkua B2B-myyntiin, me autamme tuloksellisesti.

Laadukasta puhelinpalvelua yrityksille

Solmiassa vallitseva tahtotila toteuttaa laadukasta puhelinpalvelua ajaa jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Yrittäjänä toimii Tiina Väisänen, jonka kanssa yhteistyössä toimii osaava ja kokenut soittotiimi. Koko tiimi työskentelee etätoimistoilla, mikä on osa puheluiden laatutakuuta. Taustahälyä Solmian puheluissa ei kuulu, koska työtä ei toteuteta suurissa call centereissä. Soitamme ihmiseltä ihmiselle, ja myös persoona saa sopivalla tavalla kuulua puhelusta.

Buukkauksia vailla? Haluatko liidejä?

Olipa tavoitteesi sitten uudet liidit tai vanhojen asiakkuuksien herättely, meidän tehtävämme on saada yrityksesi onnistumaan. Hyvä apu perustuu paitsi timanttiseen ammattitaitoon, mutta myös oikeisiin työvälineisiin. Soittojärjestelmänä meillä on LeadDesk, joka mahdollistaa tehokkaan puhelintyöskentelyn lisäksi myös esimerkiksi sähköpostimarkkinoinnin yhdistämisen puhelinkampanjan osaksi. Solmian toimintaperiaate onkin olla kokonaisvaltainen kumppani ja luonteva osa asiakkaan myyntiprosessia. Jätä buukkaus tai liidien hankinta rohkeasti meille!

“Olipa tavoitteesi sitten uudet liidit tai vanhojen asiakkuuksien herättely, meidän tehtävämme on saada yrityksesi onnistumaan.”

Valitse Solmia kumppaniksesi…

  • … koska etätoimistoissa ei taustahälyä kuulu
  • … koska soittotiimillämme on kokemusta ja persoonaa
  • … koska voimme yhdistää puhelintyöskentelyn sähköpostimarkkinointiin
  • … koska olemme kokonaisvaltainen kumppani asiakkaan myyntiprosessissa.

Yhtenäinen ja ammattitaitoinen tiimimme

Tiina Väisänen
Toimitusjohtaja

Tiina on lämminhenkinen asiakaspalvelija ja kannustava esimies. Tavoitteena on, että hymy näkyisi kaikkien kasvoilla ja kuuluisi äänestä. Vahva motivaatio laadukkaaseen palveluun innostaa Tiinaa toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tärkeä tehtävä onkin tuntea asiakkaiden lisäksi hyvin myös soittotiimi, jotta sopivin pari voidaan yhdistää. Tiinan vahvuuksiin kuuluu myös sanavalmius ja positiivinen ote esiintymisessä. Koulutusta kaupalliselle alalle Tiina on hakenut niin ammattikorkeasta kuin kauppakorkeastakin. Tiedotusopin perusopinnot yliopistolla täydentävät osaamista. Viimeisimpänä Tiina suoritti Yritysjohtamisen erityisammattitutkinnon.

Juha-Matti

Kokenut ja rauhallinen lähestyjä ja väsymätön työjuhta, niistä ominaisuuksista on rakennettu Juha-Matti. Juha-Matilla riittää rauhallista uskottavuutta soittaa suuryrityksen johdolle, sekä oikeaa asennetta keskustella pienyrittäjän arjesta. Myynti- ja soittohommissa paljon jo kokemusta kartuttanut Juha-Matti tähtää aina parhaaseen tulokseen huolellista työtä tekemällä. Tarkkuun on iso vahvuus. Hänellä on kokonaisvaltainen ymmärrys myynnistä yritysten osana, joten buukkausten lisäksi Juha-Matti osaa tarttua liideihin ja vinkkeihin. Luurissa hätäily ei kuulu Juha-Matin tyyliin, vaan häntä kuunnellessa kiire katoaa ja luottamus kasvaa.

Tuula Haikkola

Tuula on helposti lähestyttävä iloinen persoona. Osa-aikaisesti buukkarina toimiva Tuula on rohkeasti reipas puhelinääni, mutta myös läsnäoleva kuuntelija. Sopivan rennolla lähestymisellä saadaan tuloksia ikään kuin vahingossa -vaikkakin aivan tarkoituksella. Myyntihenkisyys tarkoittaa Tuulan luonteelle aitoa halua auttaa asiakkaita, joten on luontevaa että toinen siivu hänen työviikosta muodostuukin majoituspalveluiden parissa. Päätös rekrytoida Tuula Solmian tiimiin muodostui nopeasti, koska Tuulan kanssa jutellessa tuntuu kuin kohtaisi vanhan ystävän.

Timo Peussa

Myynnin maailmassa työkentelevä ammattitaitoinen Timo täydentää tiimiä Solmialla vahvalla otteella. Hän heittäytyy asiakkaan maailmaan jokaisessa puhelussa erittäin rohkeasti, ja osaa elää hengessä mukana. Timo pystyy hyppäämään itsevarmasti asiantuntijasoittoihin monille eri aloille, ja antaa jokaiseen kampanjaan oman erinomaisen näkemyksensä. Timo on luottopakkina tärkeässä roolissa, kun asiakkaiden kampanjoita lähdetään kehittämään. Hymyillen kun tekee, niin buukkia tulee, on Timon kantava voima!

Katriina Alatalo

Katriina on puhelimessa rauhallinen mutta hyvin mieleenpainuva läsnäolollaan. Hän on lahjakas tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, sekä määrätietoinen ja sitoutunut tavoitteisiin. Selkeälinjainen toimintatapa johtaa Katriinan soitoissa vahvaan tulokseen. Katriinan soiton jälkeen jää aina hyvä mieli, joten jokainen soitto on yrityksenne laadukasta markkinointia. Katriina on hypännyt tiimiinkin vakuuttamalla täydellisesti vain yhden ainoan puhelinkeskustelun perusteella! Katriina on erityisen vahva tekijä buukkaamaan myös kilpailuilla toimialoilla, joilla muilla saattaa jauhot suuhun.

Miika Ojanperä

Miika on erittäin monipuolinen ja lempeän reipas. Hän kykenee sujuvasti vaihtamaan kampanjasta toiseen tai vaikka kolmanteen kesken päivän, ja sana pysyy hallussa. Jokaisessa puhelussa Miika muistaa vahvasti tavoitteen sekä asiakkaan yksilöllisyyden, ja se tekee Miikasta buukkauksen mestarin. Myös online-tapaamisten sopimisesta on tullut muuttuneessa maailmassa Miikan erityisvahvuus. Jos haluat sujauttaa jalan asiakkaan ovenrakoon hyvällä hengellä, niin Miika on oikea soittaja. Miika mielellään sitoutuu tuttuihin asiakkaisiin pitkäksi ajaksi, kyllästymättä!

Minna-Mari Jurvansuu

Minna-Mari on aito, iloinen ja huumorintajuinen. Hän saa puhelinkeskustelun luontevasti tuntumaan samalta kuin kasvokkain kohtaaminen. Tiedäthän sen tunteen, kuin puhuisit tutun kanssa ja tulee hyvä fiilis? Pitkän myyntialan kokemuksensa ansiosta Minna-Mari osaa myös vääntää lempeästi rautalankaa, eli puhua asioista aina asiakkaan kielellä siten, että kiinnostus herää. Minna-Mari ei myöskään pelkää hehkuttaa hyviä asioita! Positiivisuus tuo erinomaiset tulokset Minna-Marin buukkaussoitoissa.

Jätä meille tarjouspyyntö!

Tarjouspyyntö