Liidit

Koska ulkoinen buukkaus ei usein sovi asiantuntijayrityksille, tarjoamme vaihtoehdoksi liidien hankintaa jatkoyhteydenottojen järjestämisen muodossa.

Tavoitteellista uusasiakashankintaa

Erityisesti asiantuntijapalveluita tarjoavat yritykset saattavat kokea, ettei ulkoistettu buukkaus ole kannattavaa. Tämä johtuu siitä, että palvelun sopivuus potentiaaliselle asiakkaalle selviää vasta asiantuntijan oman arvion ja keskustelun kautta. Yksittäisen asiakastapaamisen vaatima valmistautuminen ja Suomen mittakaavassa matkustukseen vaadittava aika saattavat myös muodostua kohtuuttoman suuriksi. Liidien hankinta on ratkaisu näihin tilanteisiin. Tarjoamme buukkausten sijaan, tai niiden ohessa, liidien hankintaa kätevänä uusasiakashankinnan muotona.  

“Liidit on kevyempi vaihtoehto buukkaukselle. Solmia sopii vaikkapa jatkosoittoaikoja, jolloin asiantuntijayritys voi ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja esitellä palvelunsa tarkemmin.”

Säästä aikaa ja rahaa!

Sitä saa, mistä maksaa; ja meidän palvelustamme maksaessa saat taatusti ammattitaitoista ja tuloksellista jälkeä!

Hinta 45 €/tunti.

Liideistä on moneksi

Potentiaalisten asiakkaiden kanssa sovittu asiantuntijan jatkoyhteydenotto on hyvä ratkaisu myös silloin, mikäli tapaaminen ei ole välttämätön kaupan syntymiseksi. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi koulutuksista kiinnostuneiden kartoittaminen ja markkinointitilaisuuksiin rekrytointi. Keskustellaan ja pohditaan yhdessä kumpi lähestymistapa sopii juuri teidän yrityksenne tarpeisiin!

Liidien hankinta Solmian vastuulle…

  • … koska uusasiakashankinta on edellytys yrityksen kasvulle
  • … koska ulkoinen buukkaus ei sovi kaikille yrityksille
  • … koska asiakastapaamisten vaatima valmistautuminen vaatii resursseja
  • … koska säästät aikaa ja rahaa, kun Solmia etsii liidejä
  • … koska voimme etsiä juuri haluamasi kaltaisia liidejä.