Buukkaus

Buukkauspalvelu on tehokas keino ulkoistaa asiakastapaamisten sopiminen joko kokonaan tai osittain, vapauttaen myyjän ajan muuhun käyttöön.

Säästä aikaa ja rahaa!

Buukkaus on usein aikaa vievin osuus myyjän asiakashankinnassa, joten lisäapu kalenterin täyttämiseen on kannattavaa. Buukkaus ei kuitenkaan ole puhelinmyyntiä, mikä onkin ulkoistetun buukkauksen vahvuus; laadukas buukkaus on lämminhenkinen, kiinnostuksen herättävä, positiivisen mielikuvan antava selkeä puhelu, jonka tavoitteena on sopia asiakastapaaminen. Kun myyjä itse hoitaa kylmäsoittoja, puhelun tarkoitus saattaa unohtua ja buukkauspuhelu sekoittuu puhelinmyyntiin. Etenkin asiantuntijapalveluiden kohdalla puhelinmyynti on harvoin toimivin ratkaisu.

“Buukkaus ei ole puhelinmyyntiä, vaan innostava puhelu, jonka tavoitteena on sopia asiakastapaaminen.”

Rahoillesi vastinetta

 Sitä saa, mistä maksaa; ja meidän palvelustamme maksaessa saat taatusti ammattitaitoista ja tuloksellista jälkeä!

Hinta 45 €/tunti.

Pyydä tarjous

Buukkaus kampanjan yhteydessä

Buukkaus kampanjan yhteydessä

Voimme hoitaa buukkauksen kampanjana juuri teille sopivana ajankohtana. Esimerkiksi tarjouskampanjan tehostaminen sekä uuden tuotteen tai palvelun lanseeraamisen vahvistaminen buukkauksella ovat erinomaisia esimerkkejä kampanjalle sopivista ajankohdista.

Paras onnistuminen syntyy huolellisella suunnittelulla. Voitte toimittaa kohderekisterin käyttöömme buukkauksia varten joko itse tai tarjoamme yhdessä hiotun B2B-rekisterin osana palvelua.

Buukkaus jatkuvana yhteistyönä

Tarjoamme buukkausta myös jatkuvana yhteistyönä siten, että sovimme tietyn määrän buukkaustunteja kuukausitasolla. Minimituntimäärä on 14 soittotuntia kuukaudessa. Valitsemme aina tarpeisiinne ja yrityskuvaanne sopivan soittajan. Jatkuvan buukkausyhteistyön vahvuuksia ovat jatkosoittopyyntöjen tehokas hyödyntäminen, soitonrungon ja lähestymistavan jatkuva hiominen sekä erityisesti tuotteenne tai palvelunne tutuksi tuleminen soittajille. Pystymme ajan kuluessa tunnistamaan niin haasteita kuin mahdollisuuksiakin, jotta soittotyön kehittäminen tehostuu.

Solmian buukkauspalvelu on…

  • … tarkoitettu B2B-buukkauksiin
  • … tehokas keino ulkoistaa asiakastapaamisten sopiminen
  • … lämminhenkistä, kiinnostuksen herättävää ja positiivista
  • … mainio tapa tehostaa esimerkiksi tarjouskampanjaa
  • … voidaan toteuttaa myös jatkuvana yhteistyönä.

Jätä meille tarjouspyyntö!

Tarjouspyyntö